Testade en ny amerikansk MRE. Inom datum angivelsen och med kontrollmärket godk.
Sloppy joe var det visst. Aldrig mått så dåligt som efter den middagen och då drack jag ändå rejält med vatten till precis som man ska för att undvika förstoppning.
Det smakade inte illa på något sätt men jag sket inte på 2 dygn och sedan vattenpelare i ytterliggare 2 dagar. Inte något som jag rekomenderar någon. Har tidigare ätit minst 7 st av samma låda utan problem.
Köpte även hem en låda franska MRE: s och käkade en av dom.
Om någon vill ha tips på var ni kan köpa dom så hittade jag en väldigt reko kille via ebay som var villig att sälja hela lådor. Blev en del strul med fraktbolaget han använde men dom kom fram och trots hans google translate engelska så har jag nog aldrig haft en trevligare mail konversation
Kan ta det via PM om någon är intresserad.
Dessa var helt gudomliga jämfört med de amerikanska och hade gärna käkat dessa mer. Men de får ligga och gosa i lagret tills de behövs
Största skillnaden är att de franska har helkonserver. Smaken var också avsevärt mycket bättre och biff grytan som jag testade smakade precis som ett billigare lunch ställe.
Men piffade man till den lite med salt och peppar och korrekt tillagning
(inte bränna botten för mycket på den) så var det riktigt bra.
Säger inte att den matchar en egengjord boeuf bourguignon såklart men helt klart bra.
Om någon annan är sugen på att ge sig in i MRE träsket så titta gärna på min favorit Kiwi dude på youtube
https://www.youtube.com/user/KiwiDudeMRE