Jättebra med tips, det känns dock som att
det är nästa steg för mig. Först måste jag komma fram till
vad jag vill ha innan jag börjar leta.
Gärna lite tankar kring för- och nackdelar med olika modeller.
Jag har ett modernt kök och kommer att plocka bort elspisen, ett underskåp samt fläkten och planen är att gå genom ytterväggen med rökrören och sen ha skorsten på utsidan (som är inne i en bod som är byggd mot den ytterväggen), bara för att jag ogillar tanken på läckande takgenomföringar.
@
strix: Hej, kul att du blivit medlem, välkommen!
Kan du nämna fabrikat på några spisar som har täljsten och ändå funkar för matlagning? Stort förbränningsutrymme, eller i alla fall inte litet, är jag med på. Därför går alla såna gamla "klassiska" vedspisar med pyttebrännkammare bort. (Du får gärna presentera dig här
presentationer-f84.html om du känner för det.)
/MulenDag