Zombie skrev:
Är det värt att skaffa en enkel elektisk tork?
Jag gillar inte fisk, har inte tillgång till vilt och saknar trädgård. Å andra sidan gillar jag torkad frukt (torkat kött ska vi bara inte tala om) och vissa tider på året kan det vara mycket bra priser på frukt, grönsaker och rotfrukter.
Det tycker jag allt. Är ju inget som säger man bara måste torka viltkött. Nöttkött går bra det också. Svin smakar gott men blir grå i färgen utan nitritsalt. Torkad pastrami är riktigt gott tillsammans med ris som tur-mat. Köp en med temperaturreglage bara (tjatar).
Nackdelen med en tork är ju den tar upp en hel hylla i köksskåpen, så man behöver ha plats. Blir också väldigt varmt i rummet efter några timmar. Så bor man i etta skulle jag fundera lite extra om jag behövde en. Morsan använder sin tork på hösten i "uterummet" bland alla växter och små citronträd så värmen kommer till nytta.