Swedish Survivalist

Är du förberedd?





Ny tråd Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Rotfruktsförvaring
InläggPostat: sön 22 apr 2018, 23:00 
Offline
Konservöppnaren börjar bli utsliten. Igen!

Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28
Inlägg: 1680

_________________
/Zombie -->(x)q(/)


Top
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Rotfruktsförvaring
InläggPostat: mån 23 apr 2018, 07:52 
Offline
Jag behöver inte springa fortare än lejonet som jagar oss, bara fortare än dig.
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons 05 okt 2016, 15:22
Inlägg: 424
Ort: Urban sprawl
Precis vad jag skulle behöva men jag vågar inte lita på att det funkar. Saknar tyvärr jordkällare och redskapsskjulet är för osäkert om det kommer en köldknäpp och i matkällaren till huset är det för varmt.


Top
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Rotfruktsförvaring
InläggPostat: mån 23 apr 2018, 08:49 
Offline
Konservöppnaren börjar bli utsliten. Igen!

Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28
Inlägg: 1680
Det är nog mer för att hålla det ventilerat än för att hålla det vamt.

_________________
/Zombie -->(x)q(/)


Top
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Rotfruktsförvaring
InläggPostat: mån 23 apr 2018, 10:15 
Offline
Är det en Twinkie?
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons 22 nov 2017, 13:49
Inlägg: 386
Jag skulle nog föredra något i stil med:

http://amzn.eu/hr3uSdA

Om inte annat så för priset. Men känslan och lukten med jute är trevlig.

Oavsett vilket behöver man fortfarande en kall och fuktig källare.

_________________
Semper ubi sub ubi


Top
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Rotfruktsförvaring
InläggPostat: lör 28 apr 2018, 17:46 
Offline
Inte utan mina marshmallows!

Blev medlem: mån 20 jul 2015, 17:47
Inlägg: 166
Stuka är väl den billiga, beprövade metoden. Koreanerna har ju en tusenårig tradition av att gräva ner stora lerkärl med fermenterade grönsaker (framförallt kålsorter), vilket lär fungera utmärkt då man kan lassa jord över den noggrant förslutna krukan för att gömma den och djur är inte attraherade av kryddig saurkraut.

Morötter, rovor, rättika och kålrötter går utmärkt att fermentera. Skulle nog undvika att fermentera palsternackor och rotselleri.


Top
 Profil  
 


Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mod Databas :: Återställ block
Swedish translation by Virtuality & phpBB Sweden © 2006-2008
Swedish Portal translation by Raben © 2008
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Skapa forum | Våra villkor | Integritet | ForumPortalen | Rapportera forumet