Bitcoin, Ethereum och kryptovalutor i Sverige

Ekonomi, valutor, ädelmetaller, alternativa sparformer etc.
Kategoriregler
Ekonomi, valutor, ädelmetaller, alternativa sparformer etc.

Hittar du trådar i dessa ämnen på andra platser på forumet, anmäl gärna och be mod flytta trådarna till denna avdelning.

Bitcoin, Ethereum och kryptovalutor i Sverige

Inläggav konungen » ons 13 mar 2019, 13:57

:up: Hittade ingen bra tråd om kryptovalutor på ekonomiavdelningen. Men läst några intressanta tankar om bitcoin, Iota här på swedish survivalist. Jag tror inte på Iota snarare Ethereum. Möjligen finns det flera som kan bidra med tankar här. SEC har dessutom sagt att Ethereum inte anses vara ett värdepapper, Ethereum is not a security sec chairman.

Ethereum har en stor och växande grupp utvecklare. Var nyligen på att event i sthlm, Stockholm blockchain meetup, och ethereum är helt klart i fokus. Den här köpguiden väkte mitt intresse i Ethereum, Köpa Ethereum i Sverige, i slutet pratar de om DAOs (Decentraliserade autonoma organisationer):

"Ethereum erbjuder många möjligheter men den största enligt många är DAOs (Decentraliserade autonoma organisationer). Med en grupp av smarta kontrakt kan man skapa helt autonoma applikationer som fungerar som ett företag. Ett datorprogram som körs helt transparent och utan iblandning av människor.Möjligheterna är oändliga och det är stor efterfrågan av blockchain-utvecklare på arbetsmarknaden. Ethereum är plattformen som gör det möjligt för utvecklare att utnyttja möjligheterna med blockchain."

Nu när marknaden har lugnat ner sig kan vi återuppliva diskussionen om kryptovalutor. Men framförallt Ethereum.
konungen
Nykomling
 
Inlägg: 4
Blev medlem: lör 02 sep 2017, 02:15

Återvänd till Ekonomiavdelningen

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster