Om tillagning och beredning (konservering, torkning, rökning, etc) av mat ur ett överlevnadsperspektiv.
av Zombie » mån 20 feb 2017, 22:17
Mest onyttigheter, med några undantag. Är det fettet som gör att det inte fryser för hårt?
/Zombie -->(x)q(/)
-
Zombie
- Tränar vakthöns
-
- Inlägg: 2006
- Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28
av Betraktaren » ons 22 feb 2017, 22:04
Zombie skrev:Mest onyttigheter, med några undantag. Är det fettet som gör att det inte fryser för hårt?
troligen det och/eller olika stor frånvaro av vatten
-
Betraktaren
- Crocodile Dundee har mindre kniv än jag!
-
- Inlägg: 85
- Blev medlem: sön 08 jan 2017, 19:46
av Zombie » sön 26 feb 2017, 03:35
Testade med digestivekex. Gick alldeles utmärkt, kände ingen konsistensskillnad, bara att det var litet kallare.
/Zombie -->(x)q(/)
-
Zombie
- Tränar vakthöns
-
- Inlägg: 2006
- Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28
av Kalorispelet » sön 26 feb 2017, 22:14
Zombie skrev:Testade med digestivekex. Gick alldeles utmärkt, kände ingen konsistensskillnad, bara att det var litet kallare.
Tackar för laborationen

Preparation is the difference between survival and statistics.
-

Kalorispelet
- Jag behöver inte springa fortare än lejonet som jagar oss, bara fortare än dig.
-
- Inlägg: 423
- Blev medlem: lör 03 dec 2016, 04:15
Återvänd till Matlagning/matberedning
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster