Mat som inte fryser eller fryser sakta

Om tillagning och beredning (konservering, torkning, rökning, etc) av mat ur ett överlevnadsperspektiv.

Re: Mat som inte fryser eller fryser sakta

Inläggav Zombie » mån 20 feb 2017, 22:17

Mest onyttigheter, med några undantag. Är det fettet som gör att det inte fryser för hårt?
/Zombie -->(x)q(/)
Zombie
Tränar vakthöns
 
Inlägg: 2006
Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28

Re: Mat som inte fryser eller fryser sakta

Inläggav Betraktaren » ons 22 feb 2017, 22:04

Zombie skrev:Mest onyttigheter, med några undantag. Är det fettet som gör att det inte fryser för hårt?


troligen det och/eller olika stor frånvaro av vatten
Betraktaren
Crocodile Dundee har mindre kniv än jag!
 
Inlägg: 85
Blev medlem: sön 08 jan 2017, 19:46

Re: Mat som inte fryser eller fryser sakta

Inläggav Zombie » sön 26 feb 2017, 03:35

Testade med digestivekex. Gick alldeles utmärkt, kände ingen konsistensskillnad, bara att det var litet kallare.
/Zombie -->(x)q(/)
Zombie
Tränar vakthöns
 
Inlägg: 2006
Blev medlem: lör 18 jun 2016, 23:28

Re: Mat som inte fryser eller fryser sakta

Inläggav Kalorispelet » sön 26 feb 2017, 22:14

Zombie skrev:Testade med digestivekex. Gick alldeles utmärkt, kände ingen konsistensskillnad, bara att det var litet kallare.


Tackar för laborationen :)
Preparation is the difference between survival and statistics.
Användarvisningsbild
Kalorispelet
Jag behöver inte springa fortare än lejonet som jagar oss, bara fortare än dig.
 
Inlägg: 423
Blev medlem: lör 03 dec 2016, 04:15



Föregående

Återvänd till Matlagning/matberedning

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster