Kalorispelet skrev:Kanske utanför ämnet men:
Till er som torkar; hur länge kött torka innan det är säkert att äta? Jag menar, det är ju inte så att ni grillar köttet i flera hundra grader. 70 grader känns lite lågt, men jag fattar att tork måste vara en bit under 100 grader.
Vet också att mänskligheten har rökt och torkat kött länge för att öka hållbarheten så den diskussionen behöver vi inte ta, jag vill veta om det finns några minimum rekommendationer gällande hur länge kött måste torka.
Palle500 skrev:Jula har extrapris på en vettig tork med termostat och som även roterar på de 5 ollorna. 199kr mot ordinarie 499kr!
https://www.jula.se/catalog/hem-och-hus ... rk-001641/
grym skrev:står
"Roterande torkgaller - bättre genomströmning"
vad dom menar vet jag inte
Nikenik skrev:verkar som botten roterar så alla ollor snurrar runt, typ som en tallrik i micron.
Återvänd till Matlagning/matberedning
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster